Un xiquet de 7 anys ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona després d’ofegar-se en una piscina particular de Tortosa, al barri de Sant Llàtzer. El menor es troba en estat menys greu. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que l’ha traslladat fins al centre tarragoní. Segons ha informat Protecció Civil, l’avís l’ha donat la mare del xiquet minuts abans de les 10 del matí, quan ha vist que s’estava ofegant.

Pocs minuts després, a les 11 del matí, un altre menor de 8 anys s’ha ofegat a la Piscina Municipal de Freginals, i ha resultat ferit menys greu. En este cas, ha estat traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Fins al lloc s’hi han desplaçat també dos ambulàncies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.