Una de les principals renovacions fa referencia al sistema de tomografia computeritzada (TAC ) un aparell de darrera generació que donarà resposta a l’augment d’activitat del centre i a les necessitats dels professionals per donar un servei mes eficient i de major qualitat. El nou aparell que s’instal·larà properament incorpora noves tecnologies, quadruplica la capacitat de detecció respecte al actual, redueix substancialment la dosis de radiació a aplicar i incrementa notablement la resolució de les imatges.

Millora el diagnòstic per a accidents vasculars cerebrals (Codi Ictus), permet imatges cardíaques avançades i la realització de cos sencer de forma ràpida en casos de politraumàtics. Aquest nou equipament suposarà una inversió de 408.000 euros finançats íntegrament pel pla d’inversions en equips d'alta tecnologia de sistema nacional de salut (pla INVEAT).

Cal recordar que darrerament s’ha renovat el mamògraf, la sala de radiologia, l’arc quirúrgic, així com els ecògrafs de del servei de radiologia, ginecòloga, urgències quiròfan i planta , també s’ha posat en funcionament la ressonància magnètica que es trobava fora de servei des de l’any 2012.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.