La Diputació de Tarragona dona suport aquest estiu a 113 municipis de la demarcació en la gestió i el control de la salubritat i les bones condicions higièniques i sanitàries de les seves piscines públiques. Es tracta d’una assistència realitzada per professionals tècnics d’aquest àmbit que poden sol·licitar els ens locals de menys de 10.000 habitants del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès amb l’objectiu de garantir un bany segur a les seves piscines públiques.

Aquest servei inclou el suport tècnic, la diagnosi de les instal·lacions, l’elaboració i la implementació de Plans d’Autocontrol, la realització d’una analítica fisicoquímica i microbiològica de tots els vasos (piscines) durant l’estiu, la revisió i actualització del programa per als municipis que ja hi han participat anteriorment i el seguiment de la implantació, a més de formacions per al personal de l’ajuntament que s’encarrega habitualment de fer el manteniment dels equipaments.

La diagnosi de la gestió i el control de la salubritat de les piscines d’ús públic és una de les assistències tècniques que la Diputació posa a disposició dels ens locals en matèria de salut pública. A més d’aquest servei, la Diputació també ofereix als ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades ajuts per a la contractació de socorristes a través de les subvencions de Salut Pública per generar entorns més resilients, segurs i saludables, entre d’altres. Per a més informació sobre assistències i subvencions als ens locals, podeu consultar la guia de serveis https://www.dipta.cat/serveis/guia-serveis-ens-locals

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.