‘Vine de Vins’ s’ha celebrat per segon cop al carrer Vista Alegre de l’Ampolla. Una jornada que pretén oferir als visitants del Port de l’Ampolla un tast de vi i gastronomia, mentre la música del duet Mir&Ru ambienta la tarda.

Fins a 7 cellers de la Terra Alta han participat en el maridatge: Essència Lluna (Gandesa), Germans Balart (Gandesa), Agrícola Corbera d’Ebre (Corbera d’Ebre), La Botera (Batea), Xavier Clua (Vilalba dels Arcs), Vins de Mesies (Vilalba dels Arcs) i Celler La Rialla (Batea).

La degustació de tapes ha comptat amb la participació de quatre establiments de les Terres de l’Ebre: la Carnisseria Elisenda, el forn artesà Cabrera, la pastisseria Bahia, el Sukomi Japanese Experience i el Petit Tall

Aquesta segona edició de ha significat un punt de sinergia entre la Terra Alta i el Baix Ebre. Una festa i iniciativa que l’Ajuntament de l’Ampolla desitja fer créixer de cara a pròximes edicions.