Les Festes Majors de la Ràpita d’enguany, celebrades entre el 22 i el 31 de juliol, han comptat amb una molt bona participació en tots els actes organitzats. Les festes, després de dos anys, han tornat al format original i s’han organitzat i viscut amb la màxima intensitat. En aquesta edició, els carrers de la Ràpita s’han omplert, de nou, de festa, música, focs d’artifici, menjades populars i cercaviles, entre altres. 

Des de l’Ajuntament de la Ràpita es fa una valoració molt positiva, tant de la participació per part de la ciutadania com de la implicació de les associacions i penyes. El regidor de Festes, Enric Vidal, assegura que “estem molt satisfets de com s’han viscut les festes perquè els rapitencs i rapitenques han participat en els actes i les han gaudit al màxim”. Vidal exposa que “fa goig veure els carrers i les places plenes de gent ballant i disfrutant”

Entre els actes en què més gent s’ha concentrat destaquen el correbars, el concurs de paelles, les menjades populars, les nits de ball i les tardes de bous. Aquest any, també han destacat les activitats organitzades per les entitats i associacions a la Xaladora, espai que es consolida per a les properes edicions de la Festa Major de la Ràpita. De la mateixa manera que es consolida la Bombonera com un lloc clau per acollir tornejos esportius i trobades musicals. 

Un cop més, Vidal, en nom del govern municipal, agraeix la implicació de les entitats, penyes, associacions i clubs de la Ràpita en l’organització dels actes i la seva participació en la desfilada de carrosses i l’ofrena de flors i fruits de Sant Jaume. A més, el regidor fa una menció especial a la Comissió de Festes per “la seva feina, compromís i implicació i per estar al peu del canó tota la setmana vetllant perquè tot anés bé”

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.