Arrenca la setena edició del DeltaChamber Music Festival i ho fa en un concert a Flix, municipi que, com Deltebre i Ulldecona, fins a enguany no havia acollit mai el certamen. El repertori, batejat amb el nom de ‘Danses Fantàstiques’, ha sorprès els assistents aquest passat divendres amb la música de cambra dels joves que formen part dels programes Young Talent i Academy. DeltaChamber Music Festival oferirà, fins al 7 d’agost, una trentena de concerts més.

La setena edició d’aquest esdeveniment el reafirma com el Festival Internacional de Música de Cambra de les Terres de l’Ebre perquè permet, en el cas dels repertoris amb solistes, poder recuperar la participació de músics d’arreu.

 D’altra banda, DeltaChamber Music Festival recupera els ‘workshops’ i s’amplia a dues setmanes. Aquest dissabte també ha celebrat un nou concert a la Finca de Bombita de Deltebre i el pròxim serà a l’Orfeó Ulldeconenc.

Autor: