La Biblioplatja de Riumar, a Deltebre, ja és una realitat. L’ajuntament de la població ha implementat un espai de préstec de llibres en aquesta platja per tal de promoure la lectura entre els veïns i veïnes de Deltebre. Així, en aquesta biblioteca a l’aire lliure es poden trobar llibres d’autors locals i publicacions sobre el territori ebrenc.

La Biblioplatja, que ja fa gairebé tres setmanes que està oberta al públic, ha estat rebuda amb molt d’èxit per part de veïns, veïnes i visitants, així ho ha fet saber Anna Giménez, regidora de Cultura de Deltebre.

Amb aquesta iniciativa des del consistori vol enfortir la promoció de l’oferta cultural a Riumar. A més, pretén esdevenir un punt de trobada, un espai de comunicació obert a la ciutadania i a l’essència de les paraules. Aquesta biblioteca ofereix un servei de préstec i disposa d’una àmplia oferta de llibres infantils, juvenils i per adults en català, castellà i altres idiomes com l’alemany, l’anglès, el francès i l’italià.

Amb aquest projecte, la Biblioplatja se suma al seguit d’accions que l’Ajuntament de Deltebre ha efectuat per tal de fomentar l’hàbit de lectura als veïns i veïnes de Deltebre. L’horari és d’11 h del matí fins a les 19 h de la tarda cada dia de la setmana.

Autor: