Els rapitencs i les rapitenques podran gaudir de les noves piscines a partir de principis de l’any que ve. L’Ajuntament ja ha pogut començar les obres, un mes i mig més tard del previst a causa del retard del subministrament dels materials necessaris. Aquesta tardança és una derivada de les conseqüències de la guerra d’Ucraïna.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha explicat en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre que es canviarà la coberta actual per una coberta telescòpica que permeti fer un estalvi energètic per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible. D’aquesta manera,  es millorarà la climatització i les condicions en què les persones usuàries gaudeixen de l’equipament. A més, es canviarà completament el paviment de l’entorn de la piscina, es construirà una altra piscina de dimensions petites i es milloraran els vestidors. Les obres que tenen un cost previst de més d’1 milió d’euros acabaran a principis de l’any vinent.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.