L’Ajuntament d’Amposta ha subvencionat a quinze persones emprenedores de la ciutat amb una partida d’ajuts de 22.800 euros. Des de l’àrea de Desenvolupament social i econòmic s’ha donat suport econòmic per a les despeses dels nous negocis, com la gestoria, el lloguer o les quotes d’autònom. No se subvencionen despeses d’inversió ni obres. La convocatòria és per a projectes d’autoocupació i per a socis i sòcies nous de cooperatives de treball associat amb alta al RETA. Els negocis finançats es van posar en marxa entre l’octubre del 2019 i el març del 2020. Els ajuts poden ascendir a un màxim de 2.000 euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.