L’Escola de Ball Quick Dance aconsegueix uns magnífics resultats als Campionats d’Espanya de balls llatins celebrats a Naron (Galícia). En aquest campionat han participat tres parelles del CBE Amposta Quick Dance amb uns resultats d’excel·lent:

Guillem Bertomeu & Laia Talarn, parella de la categoria Youth, van ser els guanyadors de la “Copa Espanya” en la modalitat de Balls Standard. En la disciplina dels Campionats d’Espanya en la modalitat de llatins va obtenir la 16a d’un total de 25 parelles, a la vegada també van participar en l’Open Internacional en la modalitat de balls Standard obtenint la 5a posició i 10a posició en la modalitat de Llatins.

En la categoria Juvenil II, la parella formada per Roger Bertomeu & Anel Fumadó van aconseguir un altre cop el títol de Subcampions d’Espanya, aquesta vegada en la modalitat de Balls llatins, en les competicions internacionals van obtenir la 1a Posició en l’Open Standard, i la 2a Posició en Llatins.

Paral·lelament al Campionat d’Espanya, es va celebrar una de les proves World Dance Sport Federation, la Gran Slam Standard en la categoria reina, en l’àmbit d’adults Amposta Quick Dance també va tenir representants, en aquest cas, la parella més veterana Irene Martí & Agustí Ferré, on van saber defensar el seu ball, obtenint una meritòria 21a. Posició, d’un total de 46 parelles vingudes de tot el món.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.