El Departament de Salut ha cobert la totalitat de les vacants per fer el MIR al territori, així ho ha anunciat el gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, Joan Nin, en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre.  No obstant això, Nin ha destacat que ara el repte és fer que estos metges i metgesses es quedin un cop acabin la residència. A més, el director territorial de Salut Nin ha reconegut que hi ha mancança de professionals en algunes àrees.

Esta falta de personal fa que el Departament de Salut estigui estudiant racionalitzar els dies de visita als CAPs i consultoris al llarg de l’estiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.