El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa ha albergat la Nit dels Campions de Terres de l’Ebre 2022, amb la presència de més de 500 persones que no s’han volgut perdre un dels actes més emotius de la temporada. Durant l’esdeveniment s’han lliurat els premis als 23 campions i campiones de la temporada 2021-2022, i també de les dues distincions especials.

En l’apartat dels premis especials, s’ha volgut retre un homenatge a les següents personalitats: Rafa Navarro, per la seva inestimable trajectòria i vinculació amb els clubs del territori, i a Joaquín del Pino en un dels moments més emotius de la nit. Secretari de junta i delegat de l’FCF a l’Ebre fins el passat mandat, se l’ha homenatjat per la seva tasca al capdavant del futbol ebrenc. També va ser el president de la Comissió Gestora de l’FCF durant l’últim procés electoral.

En aquest esdeveniment han estat presents el directiu de l’FCF i delegat a Terres de l’Ebre, Miquel Piñol; el directiu de l’FCF Tomàs José; el directiu de l’FCF i de l’LCFS, Miquel Àngel Esquerré; l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; i el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física a Tarragona i les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, entre d’altres.

CAMPIONS I CAMPIONES TERRES DE L’EBRE

GALERIA D’IMATGES

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.