Aquesta setmana ha finalitzat una nova temporada del programa de medicina preventiva de Canal Terres de l’Ebre, el Fem Salut, presentat pel Dr Jordi Segarra. En aquest espai, a més d’aprendre sobre com detectar possibles malalties, també es donen consells per dur un estil de vida sa i, cada setmana ens visita un especialista per explicar-nos curiositats i importàncies sobre el benestar del nostre cos. 

Una de les novetats d’aquesta temporada ha estat la participació d’una cinquantena de diferents doctors, metges i infermers especialistes del CAP del Temple de Tortosa, on ells mateixos explicaven diferents malalties i patologies, i alhora donaven consells de prevenció i de cura d’aquestes enfermetats. 

Entre la trentena d’entrevistats hi destaquen doctors i doctores importants en la seva àrea de coneixement com: el Dr. Iñaki González investigador a l’àrea de medicina reproductiva de l’hospital DEXEUS de Barcelona, el cap de medicina preventiva a l’HVCT el Dr Josep Rebull o la infermera Olívia Roig, l’actual coordinadora de vacunació a Tortosa, entre d’altres professionals de l’àmbit sanitari. 

El Fem Salut és un programa amb el suport de: l’Institut Català de la Salut, Salut Tortosa i FUSSMONT (Fundació Serveis Socials del Montsià), aquest entra dins dels programes més veterans de la graella de Canal Terres de l’Ebre amb un recorregut de més de 10 anys en emissió. 

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre és acostar als ebrencs i les ebrenques l’estil sanitari que tenim al territori i promoure l’estil de vida sa. A més de difondre contingut essencial per la salut de la gent del territori.  

Podeu recuperar els programes d’aquesta última temporada aquí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.