El UC Jesús i Maria guanya la 1a edició de la Copa Uniq Andorra amb la categoria Aleví Masculí, aquest equip ha estat entrenat per Aleix Franch. En la fase de grups va guanyar els 3 partits amb grans resultats. El diumenge va poder passar a semifinals després de guanyar per 4-0 a la Rapitenca. Les semifinals va ser d’infart on després de tenir 4 ocasions claríssimes els del Jesús i Maria, era el Cambril qui amb 1 contra els feia el 0-1. El Jesús i Maria ho va intentar fins al final i a falta d’1 minut per acabar el partit, Alvaro feia un gol per tota l’esquadra i empatava el partit.

A la tanda de penalits, Xavi i Alfred del Jesús i Maria feien els 2 primers gols i el porter Keith aconseguia para el 2n penal del Cambrils. Julen, va poder fer el 3r i donava el pas a la final al Jesús i Maria, que rebria a un Olot, que havia golejat durant tot el torneig a tots els equips.

Els del Jesús i Maria, van sortir molt contactats al partit i van fer una final de llibre, sense deixar opcions als de l’Olot des del 1r moment i on van aconseguir guanyar-los per 6-0 amb un joc brillant i un ritme increïble. Amb això, guanyaven el 1r trofeu de la Copa Andorra 2022.

El futbol base de la UD Jesús i Maria, està fent un final de temporada molt bo, amb accessos de categories, lligues i tornejos guanyats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.