Dos camions han topat lleugerament este matí de dimecres a la carretera C-12, a l’altura de Flix. El vehicle que circulava direcció Lleida ha fet una de les corbes de l’interior del nucli urbà massa oberta, fet que ha obligat el conductor que circulava direcció Móra d’Ebre a esquivar-lo i, en fer-ho, ha xocat contra el guarda-raïl. Este últim ha quedat creuat al mig de l’asfalt, i això ha provocat que tots dos carrils quedessin tallats a la circulació. Hi ha hagut retencions en el tram al llarg dels 40 minuts que s’ha tardat en redirigir el vehicle.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.