Amb la tercera edició de la mostra artística ‘Expressa’t’, el Port de Tarragona ha afermat el  seu objectiu de promoure el talent del territori i realçar la tasca que es fa des de les escoles,  agrupacions i entitats en diferents vessants: dansa, música i teatre en un escenari únic vora  mar, el Moll de Costa. Unir mar, música i moviment entorn de l’expressivitat artística i  cultural és una de les fites del Port de Tarragona en el seu vessant cultural a la Rambla de  la Cultura, el passeig de la ciutat ran de mar. 

La mostra Expressa’t va néixer el maig de 2021 davant les nombroses peticions de  diferents entitats i escoles que buscaven espais a l’aire lliure per realitzar concerts i  actuacions. I el Port de Tarragona va ser sensible davant d’aquesta necessitat i va habilitar  la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, a l’aire lliure, per acollir aquestes  actuacions. 

Aquesta edició se celebrarà aquest cap de setmana, de la tarda del divendres 27 fins al  matí de diumenge 29 de maig de 2022. Hi participen, com en les anteriors edicions, les escoles, centres, agrupacions i entitats del Camp de Tarragona que tenen com a activitat  principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques. Els participants  poden, en un escenari incomparable, mostrar el talent jove de la ciutat i el resultat de la  feina de tot un curs. 

Les onze entitats artístiques participants actuaran a la plaça situada davant del Tinglado 1  del Moll de Costa, en dos escenaris diferents per a dos tipus d’actuacions: un per a  actuacions musicals, teatre i ball espanyol i l’altre, per a la dansa clàssica. 

El calendari programat és el que segueix: 

Tarda de divendres 27 de maig de 2022 

18:00 hores: Adele Acadèmia de dansa (40 minuts de durada) 

19:00 hores: Yamaha Music School Tarragona (30 minuts de durada) 19:45 hores: Agrupació Coral del Serrallo (30 minuts de durada) 

Dissabte 28 de maig de 2022 

11:00 hores: Urban Style. Escola de ball Mireia Samper (30 minuts de durada) 11:45 hores: Ballet Amaia Dorronsoro (30 minuts de durada) 

12:30 hores: Escuela de Danza África Aguilar (40 minuts de durada) 

18:00 hores: El Taller. Centre de Dansa (30 minuts de durada) 

18:45 hores: Art i Flamenc (50 minuts de durada)

11:00 hores: Nova Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona (30 minuts de durada) 11:45 hores: Escola de Dansa Dansartt Pilar Merle (40 minuts de durada) 12:30 hores: TotTeatre: Som (30 minuts de durada) 

Les anteriors mostres d’ ‘Expressa’t’ han tingut una gran acollida per part del sector artístic  de la ciutat i el Port de Tarragona amb aquesta proposta vol consolidar la seva aposta pel  talent jove del territori mantenint la iniciativa dins de la seva programació cultural anual del  Moll de Costa. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.