Amb l’ambientació de diferents espais de l’Hospital Comarcal d’Amposta recordant els principis del 1900, el centre sanitari se suma a la Festa del Mercat a la Plaça i participa en el concurs d’aparadors organitzat per l’ajuntament d’Amposta.

Una ambientació que han portat a cap els mateixos treballadors de l’hospital, decora amb estris i mobiliari de l’època diferents espais de l’hospital especialment el vestíbul i la façana del centre.

A més l’hospital ha endegat un concurs de dibuix per als fills dels professionals del centre així com animen al personal sanitari a vestir-se amb el típic vestit de pagès i pagesa a partir d’aquest dijous. Precisament aquest divendres es realitzarà un tast de productes típics al centre per iniciar la Festa el Mercat a la Plaça.

Recordem que l’any passat els sanitaris van ser els protagonistes del pregó amb la figura de la infermera Anna Escobar representat una sanitària de principis del segle XX època també de pandèmia en l’anomenada grip espanyola.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.