El càmping Alfacs d’Alcanar es reinventa i es renova. Justament, estrenarà nous espais este mateix estiu. L’objectiu és obrir el ventall d’allotjaments i també de serveis que oferirà el mateix recinte. D’esta manera, l’equip directiu del Càmping ha fet una aposta decidida per fer una remodelació de la majoria d’equipaments i durant este any i el vinent, es duran a terme dues fases d’obres. La primera part contemplarà la construcció d’una piscina, així com vint-i-set bungalows nous i set tendes de glamping

D’esta manera, els clients que s’allotgen al càmping este estiu ja podran gaudir de la primera fase de les obres. Concretament serà a partir de la segona quinzena de juliol. Moment en què els hostes ja es podran allotjar a nous bungalows. Tot i això, en estos moments ja es poden fer reserves per a este estiu a través d’este enllaç. Gràcies a estes obres que està duent a terme el càmping, es podrà diversificar més l’oferta i, per tant, arribar a més clients, ja que hi haurà moltes opcions per a fer dins i fora del recinte. 

Una de les principals novetats és que a partir d’este estiu el Càmping ja disposarà de piscina. Es tracta d’una instal·lació que farà més atractiu tot el recinte a l’hora de captar clients. La piscina tindrà una forma de mitja lluna i tindrà un lloc reservat per als xiquets i xiquetes. A més, tota la zona de fora serà d’arena de platja.

Nous apartaments sostenibles

Els nous bungalows seran allotjaments sostenibles i fets de fusta. Estos s’adaptaran totalment a les necessitats del públic, ja que se n’oferiran des de per a parelles fins a famílies de fins a sis persones. “Són allotjaments que normalment no es poden trobar a la zona: estan fets a mida”, assegura Genís Callau, el Revenue Manager del Càmping Alfacs. N’hi ha de tres tipus: uns són tipus loft i estan dissenyats per a parelles (Foradada), un altre de tres places (Trabucador) i el darrer per a cinc o sis persones (Serramar). “És una estança que és tota de fusta i són bungalows molt moderns que són molt espaiosos”, ha destacat Callau.

Espai privilegiat

Des de l’equip directiu han destacat que les obres serviran per a potenciar encara més l’espai on es troba situat el Càmping. I és que els Alfacs estan a la vora de la mar, i només en l’espai que ocupa hi ha tres cales, on els clients es poden refrescar a la platja, i a partir de l’estiu ho podran fer també a la piscina. “Hi ha pocs càmpings que ho ofereixen. Pots sortir del bungalow i estar directament a la platja”, explica Callau.

Segona fase de les obres

La segona fase de les obres s’iniciarà este mes de setembre, quan acabe la temporada d’estiu. Les obres d’esta fase contemplaran un nou restaurant, la creació d’una zona beach club i també la renovació de recepció i del supermercat. Tot i que esta fase començarà l’any que ve, durant este estiu estaran igualment tots els serveis disponibles, tot i que adaptats. Les obres també permetran renovar els camins de dins del càmping, que estaran pavimentats, i d’esta manera es podrà accedir amb el cotxe fins al mateix bungalows.

Nous espais ja disponibles

Tot i això, el càmping ja ha estrenat algunes zones com la dels sanitaris. Un espai necessari per a totes aquelles persones que s’allotgen a les parcel·les. El que s’ha fet ha estat renovar tota la zona comuna, fer-la més moderna, a més fets amb materials sostenibles. Este espai inclou piques, dutxes, renta-vaixelles i rentadores-assecadores. A més, este nou edifici ha estat nominat als Premis FAD d’arquitectura. 

Activitats dins i fora del càmping

A més, des del Càmping Alfacs volen que els hostes descobreixin les Terres de l’Ebre: “El que volem oferir als clients no només una estada, sinó que puguin descobrir el territori”. Per això, a més de les diferents formes d’entreteniment que hi ha dins del mateix recinte, el càmping oferix activitats als municipis del voltant, com el birdwhatching, visitar museus dels voltants o descobrir tot el delta de l’Ebre. Ho fan de la mà d’altres empreses ebrenques i totes les activitats es poden reservar a la mateixa recepció del càmping.

Restaurant Serramar

Cal dir també que tots els clients del Càmping Alfacs tenen a la seua disposició les instal·lacions del Restaurant Serramar, que a més de servei de bar i restaurant, disposa de piscines, pistes de pàdel i pistes de tenis.

Nova temporada

El càmping reobrirà este mateix 3 de juny i a partir de la segona quinzena de juliol es podrà començar a gaudir de totes les novetats que oferirà el Càmping.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.