Una setmana més, Minut 91, el programa de referència del futbol ebrenc, ens ha portat tota l’actualitat esportiva del futbol ebrenc. Presentat i dirigit per Michel Viñas, com sempre, Minut 91 ha analitzat tota la jornada futbolística, la polèmica i els gols, amb els seus protagonistes.

La Rapitenca, a un partit per l’ascens

Un gol al minut 92 que va valdre una victòria èpica que va suposar l’esclat dels afionats rapitencs deplaçats al municipal del Catllar. La Rapitenca, si guanya diumenge vinent a casa contra l’Igualada, serà campiona del grup 3 de Primera catalana i pujarà a la Tercera divisió.

El CD Tortosa no pot amb el Cambrils Unió (3-1)

De la Segona catalana, pel que fa al play off d’ascens, analitzem la derrota d’un Tortosa amb baixes que va veure com el Cambrils Unió s’allunya a la taula (3-1). El Tortosa havia de guanyar per dependre d’ell, per poder assolir l’ascens a Primera catalana. Pugen dos equips. El Reddis ja ha consumat l’ascens i el Cambrils Unió, segon, està a ara a cinc punts i el golaverage particular al seu favor. I resten nou punts per disputar. Per tant, les opcions del Tortosa s‘esvaeixen. Ho parlem amb Manu, defensa argentí del Tortosa. Veiem un ampli reportatge del partit a Cambrils i escoltem les declaracions dels tècnics.

L’Aldeana sentencia l’Ampolla (3-0)

En el derbi baix ebrenc fou l’Aldeana qui va sentenciar en els darrers minuts i es va imposar contra l’Ampolla 3-0.

Play off de descens entre els equips ebrencs

Pel que fa als play off de descens, només queda un grup en joc i destaquem que la Sénia ja està salvada, així com el Camarles, que ja va assolir la permanència en la jornada anterior. Per altra banda, en Segona catalana, és la impugnació que ha fet l’Amposta del partit de la darrera jornada del play-off de descens entre el Vilaseca i el RemolinsBítem. Les al.legacions poden ser perquè s’estudie el desenllaç d’aquella confrontació en la que els de Bítem van salvar-se remuntant a la segona meitat. L’Amposta, amb la derrota contra el Riudoms, és l’equip que baixa de categoria. Amb la impugnació i les al.legacions que pot presentar l’Amposta, s’obre un procés que potser llarg perque se suposa que després hi haurà altres al.legacions. L’afer, per resoldre’s, pot durar setmanes, o mesos.

Tercera Catalana

En Tercera catalana, dir que el líder Catalònia, amb el triomf a Corbera (3-5), està a un punt per ser campió i pujar a Segona. Rebrà dissabte vinent a l’Ametlla. Veiem el reportatge del partit a amb els gols de la confrontació i escoltem als tècnics, Ruben Viudez, del Corbera, i Pau Alegria, del Catalònia. El mister jesusenc informa de que els falta un punt en dues jornades però que intentaran dissabte assolir la victòria, contra la Cala. A més, l’Olímpic i Alcanar, que es van enfrontar diumenge amb victòria morenca, ja han consumat el descens a Quarta.
També expliquem que la impugnació de l’Amposta, fins que hi hagi resolució, deixa sostingut el descens obligat que retruc ha de tenir l’Amposta B a Quarta.

Quarta Catalana

En Quarta catalana abordem el duel entre els dos primers, Xerta i Masdenverge. El líder Masdenverge es va imposar per 2-3 i va fer un pas important endavant per ser campió i pujar a Tercera. Veiem un ampli reportatge del duel i escoltem les declaracions de Cristian, tècnic del Masdenverge, i de Toni, del Xerta, i Edu Roig, del Masdenverge. Els dos darrers ens visiten al plató de Minut 91. Dels cins gols, destacar el del visitant Xavi. A més, detallem com li està anant la recuperació de Joel, del Masdenverge. Va sofrir una topada amb el seu porter i va haver de ser traslladat a un centre clínic amb ambulància, el diumenge, Es recupera.

Futbol femení

Finalment, Minut 91 al costat del futbol femení. Diumenge, a Roquetes, el Femení Alcanar havia de guanyar a Roquetes per ser campió de la liga ebrenca Futbol-7. Però el Roquetenc, tot i les baixes, es va imposar per 5-2 i ara el campió és el Perelló. Ho comentem amb Irene Pallarés, jugadora del Perelló. També escoltem al mister del Femení Alcanar, Juanjo Agustin, i del mister del Roquetenc femení, Juan Pedro Hernández. Així mateix, podrem viure l’emoció del títol de les perellonenques amb les declaracions del seu entrenador, Amador Cebolla.

A més, es pot veure un ampli resum dels gols de la jornada.

Torna a veure el programa íntegre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.