El Moviment Social Delta de l’Ebre ha volgut col·laborar amb el Banc dels Aliments per tal d’ajudar a pal·liar l’impacte de l’augment de la necessitat alimentària al territori amb un donatiu de 840 Kg d’arròs. La presidenta de l’entitat, Emma Cid, ha remarcat que “al Moviment Social Delta de l’Ebre ens mou la voluntat de poder ajudar la gent de casa nostra, i per això hem fet aquest donatiu al Banc dels Aliments, que està fent una gran labor per tal de poder posar el plat a taula de totes aquelles famílies del territori que més ho necessiten”.

En aquesta línia el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha agraït la donació i ha reivindicat que “amb l’augment del preu dels aliments, la pandèmia i la crisi migratòria d’Ucraïna el Banc dels Aliments necessita més ajuda que mai”. Ologaray també ha explicat que estan molt satisfets amb els donatius rebuts, i és que segons el portaveu “tothom està col·laborant: institucions, empreses, entitats, ciutadania… sumant els esforços aconseguim multiplicar els resultats”.

El Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre també ha rebut una donació de més de 400 quilos d’aliments provinent de l’associació d’ajuda a nens i nenes ucraïnesos És per Tu. Des de l’entitat apunten que han fet aquest donatiu per a que el Banc dels Aliments i la resta d’entitats socials del territori pugui fer front a l’augment de famílies en situació de vulnerabilitat provinent també del conflicte bèl·lic a Ucraïna.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.