Membres de la junta de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre encapçalats per la seva presidenta, Maria José Fernández, han visitat les instal·lacions de l’empresa INFOSA productora de sal a la Punta de la Banya. Els empresaris varen voler conèixer de primera mà la problemàtica de l’empresa a l’hora de donar sortida al seu producte en moments en que es trenca la barra del Trabucador, un fet que malauradament es repeteix diferents cops a l’any. Des de l’empresa se’ls va explicar el projecte de construcció d’un pantalà per poder transportar la sal fins a terra, via marítima a través de la badia dels Alfacs, un projecte que està en estudi pels diversos organismes i administracions competents en el tema.

L’AECE i segons la seva presidenta creu que és urgent trobar una solució que faciliti la comercialització de la sal d’aquesta important empresa del territori, que compta amb 60 treballadors i treballadores i amb un important volum d’exportació. La presidenta de l’Associació empresarial demana que es facilita l’activitat econòmica i empresarial al territori assegurant que cal buscar una solució sostenible que doni resposta a les necessitats industrials, cal buscar una solució sostenible que doni resposta a les necessitats industrials i mediambientals de la zona.

La comitiva de l’AECE va visitar les instal·lacions i es van mostrar sorpresos pel nivell de tecnificació i per la tasca que es porta cap a aquest indret, amb respecte a l’entorn i col·laboració amb les entitats mediambientals.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.