La campanya de l’arròs al delta de l’Ebre s’ha retardat per culpa de les pluges d’aquesta primavera. Malgrat aquest endarreriment, el president de la Cambra Arrossera del Montsià, Marcel Matamoros, ha destacat, en una entrevista a aquesta casa, que segurament no hi haurà problemes perquè la maquinària actual permet accelerar molt la sembra.

Matamoros també ha explicat que cada vegada se sembra més en sec. No obstant això, el president de la Cambra Arrossera del Montsià ha remarcat que hi haurà zones del Delta on serà més complicat aplicar aquesta tècnica pel grau de salinitat i la fondària dels terrenys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.