Tots aquells actes que envoltin jornades gastronòmiques mou masses, i així ho ha demostrat la Sénia aquest passat dilluns 9 de maig. En honor a Sant Gregori la població ha dut a terme el ja tradicional dinar del recapte, que enguany ha arribat a la seva 38a edició. Una edició molt esperada per la població i que ha permés tornat a la normalitat després de l’aturada del 2020 i 2021 per la pandèmia.

La primera Diada del Recapte de l’alcalde Josep Ramon Bellaubí, qui ha celebrat poder, per fi, celebrar amb normalitat una activitat com aquesta. Amb tot aquest dinar de germanor, que ha aplegar gairebé 700 persones, també ha servit com a punt de trobada entre diverses autoritats polítiques, com és el cas d’Albert Salvadó, delegat del Govern a les Terres de l’Ebre; M. Victòria Almuni, delegada de Cultura a les Terres de l’Ebre;  Jéssica Albiach, presidenta del Grup Parlamentari de Catalunya En Comú Podem; Jordi Jordan, diputat al Parlament de Catalunya, coordinador de Movem Terres de l’Ebre i portaveu de Movem Tortosa; Joan Roig, president del Consell Comarcal del Montsià; i Francesc Vallespí, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre i regidor de Movem Tortosa.