Albert Salvadó este dimecres al programa l’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre ha remarcat la importància de fer fora de l’agenda política els temes d’interès per al territori com ara la creació d’un nou Hospital. El delegat del govern per la part que li pertoca treballarà intensament per acurçar els terminis de finalització de l’obra. Salvadó valora de positiva l’actuació que des del Departament de Salut, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tortosa per complir l’objectiu d’acabar creant un nou Hospital al territori. Afirma que avui en dia “no es donen els estàndards hospitalaris que necessitem a les Terres de l’Ebre”, i creu d’urgent aquesta construcció i ampliació.

A més, també ha comentat altres temes d’actualitat en el món de l’educació, i és que els instituts ebrencs impartiran a partir del nou curs escolar un gran ventall de noves formacions professionals, com ara el cicle de Vitivinicultura (adaptació d’olis), que es podrà estudiar a l’Escola Agrària de Gandesa. Salvadó afirma que el territori necessita “definir perfils que després els necessitarà el món empresarial, d’aquesta manera realçarem fortaleses competitives que tenim a les Terres de l’Ebre”. Altres temes d’agenda que també s’han comentat ha estat la implantació per primera vegada al territori del servei Català de Trànsit.
Recupera l’entrevista íntegra del delegat del govern, Albert Salvadó.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.