La patronal Foment del Treball considera prioritari el desenvolupament del projecte “La Via Blava de l’Ebre”, impulsat per l’empresa SERCOSA. Aquest contempla la construcció de tres centrals hidroelèctriques en diferents punts del riu i dels seus respectius assuts. El seu president, Josep Sánchez Llibre, ha assegurat que acudiran a les administracions per tal de desencallar els tràmits necessaris perquè acabi sent una realitat.

“Ens hem compromès en agafar aquesta qüestió com a prioritària com a prioritària des de Foment del Treball i ja hem quedat amb la junta que ja tenim un projecte executiu d’aquesta reivindicació de fa més de 25 anys i avui ens hem posat les piles per a començar a fer totes aquelles actuacions des de Foment del Treball amb el Ministeri i també hem fet totes aquelles accions amb la Confederació Hidrogràfica per a intentar que per a aquest projecte deixi d’haver-hi impediments”, ha assegurat el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.