Este passat cap de setmana ha mort Pedro Arques Royo (Amable), que va ser alcalde de Deltebre entre els anys 1987 i 1991.

Des de l’Ajuntament de Deltebre han traslladat el condol i el suport als familiars i a les seves amistats. L’acte de comiat es va fer dilluns en la més estricta intimitat, per petició expressa de la família

Les xarxes socials s’han omplert de mostres de condol a l’exalcalde. “Deltebre li deu molt perquè amb el seu esforç va ajudar a consolidar el municipi i a recuperar una convivència que estava feta malbé”, ha destacat Jordi Gilabert, professor d’història i que va formar part del govern independent d’Arques.

Amable Arques va governar Deltebre la segona legislatura després de la segregació. El va precedir en el càrrec, Jesús Pérez, i el va succeir Agustí Castells.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.