La tortosina Mireia Guarner competirà amb la Selecció Catalana absoluta d’atletisme el pròxim 30 de gener al Campionat d’Espanya de Cros Individual i de Federacions que se celebrarà a Jaén. L’atleta de Vinallop defensarà els colors de Catalunya al campionat estatal fent equip amb Naima Ait Alibou, Douae Ouboukir, Laia Casajoana, Montse Mas i, la seva companya de club, Marina Guerrero.

Tornar a representar la Federació Catalana d’Atletisme ha estat una molt bona notícia per a Mireia Guarner, que d’aquesta manera donarà per tancada la temporada de cros amb una gran cita acompanyada d’una gran responsabilitat, per centrar-se en les competicions en ruta. “Representar la selecció catalana sempre és una barreja d’il·lusió i responsabilitat; tinc moltes ganes de tornar-me a posar la samarreta de Catalunya i donar el millor de mi”, ha declarat.

En el mateix campionat, en categoria sub-23 també competiran amb la selección catalana el bateà Àdam Maijó i Marina Freixa, de Corbera d’Ebre.