El preu de la llum tornarà a pujar aquest dissabte després de quatre jornades consecutives de descensos i se situarà en els 190,41 euros per MWh, xifra que representa un encariment del 6,3%, segons dades de l’Operador del Mercat Ibèric d’Electricitat (OMIE). La franja més cara del dia serà entre les vuit i les nou del vespre, amb 245,27 euros per MWh, mentre que la més econòmica serà entre quatre i cinc de la matinada, amb 166,90 euros per MWh. En relació al dissabte passat, el preu de la llum serà un 13% més barat, ja que aleshores va ser de 218,82 euros per MWh, tot i que si es compara amb el mateix dia de l’any passat, es dispara un 353,6%.

El preu de la llum tornarà a pujar aquest dissabte després de quatre jornades consecutives de descensos i se situarà en els 190,41 euros per MWh, xifra que representa un encariment del 6,3%, segons dades de l’Operador del Mercat Ibèric d’Electricitat (OMIE). La franja més cara del dia serà entre les vuit i les nou del vespre, amb 245,27 euros per MWh, mentre que la més econòmica serà entre quatre i cinc de la matinada, amb 166,90 euros per MWh. En relació al dissabte passat, el preu de la llum serà un 13% més barat, ja que aleshores va ser de 218,82 euros per MWh, tot i que si es compara amb el mateix dia de l’any passat, es dispara un 353,6%.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.