Marc Alcoba (Alcanar, 2000) debutarà aquesta temporada en el Mundial de la mà del Openbank Aspar Team. El pilot canareu formarà equip amb María Herrera en la categoria elèctrica del Mundial, on espera barallar per grans objectius davant rivals que ja coneix d’altres campionats. Alcova arriba a la categoria de MotoE després d’aconseguir diversos resultats en el top 10 en el Mundial de Supersport la passada temporada.

La Copa del Món FIM Enel de MotoE compleix la seva quarta temporada en ple procés d’expansió i en 2022 comptarà amb catorze carreres, dividides en set caps de setmana de competició, en els circuits de Jerez, Le Mans, Mugello, Assen, KymiRing, Xarxa Bull Ring i Misano. Abans, Alcova es pujarà per primera vegada a la Energica en el test de Jerez que se celebrarà del 7 al 9 de març.

Jorge Martínez “Aspar”: “Cada vegada està més a prop l’inici d’una nova temporada per al Openbank Aspar Team i enguany estem contents de poder comptar amb Marc Alcoba amb nosaltres. Serà un gran repte per a ell, perquè no coneix la moto i s’enfrontarà a molts pilots experimentats, però confiem que demostrarà el seu nivell i ens donarà moltes alegries en aquesta temporada. A més, tindrem més oportunitats per a veure-ho barallar, perquè cada cap de setmana de gran premi comptarà amb dues carreres, així que seran catorze proves per a barallar per tot amb Alcova i amb la seva companya María Herrera”.

Marc Alcoba: “Estic molt feliç davant aquesta oportunitat en MotoE, però més encara content per poder afrontar-la amb un equip com el Openbank Aspar Team de Jorge Martínez “Aspar”. Conec el nivell dels pilots, perquè he pogut enfrontar-me a molts d’ells en altres campionats, però no conec la moto, i això serà un repte. Sé que podré barallar amb la resta dels meus rivals perquè tenim les eines per a poder demostrar el meu potencial. Espero brindar-li un gran any a l’equip”.