L’IES Montsià d’Amposta ha tornat a celebrar el Fòrum d’Empreses a les seves instal·lacions. Aquesta és la 9a edició, i porta com a lema el ‘Talent Emocional’. Un intercanvi d’idees i experiències entre alumnes i corporacions que entre altres motius, serveix per conèixer les realitats i necessitats d’ocupació i formació a les Terres de l’Ebre.

Aquestes jornades han comptat amb la presència i l’experiència de més de 20 empreses. A través de xerrades i jocs les dues parts han fet un intercanvi productiu de futur.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.