Com cada any, PortSolidari ha col·laborat amb la Creu Roja per a la recollida de joguines destinades a la campanya de Nadal de l’entitat humanitària internacional; material que té com a requisits: ser nou, no sexista, ni de contingut bèl·lic i també educatiu. Aquest 2021, PortSolidari, ha aportat 150 joguines educatives que el passat divendres 17 de desembre van ser lliurades a Creu Roja de Tarragona per a la seva campanya de Nadal.

PortSolidari, el grup solidari creat per la plantilla del Port de Tarragona, dona visibilitat a les activitats socials dels treballadors i treballadores i cada any creix en el nombre d’activitats que impulsa.

PortSolidari col·labora amb diferents entitats solidàries

Enguany també PortSolidari s’ha unit a la campanya que impulsa l’entitat Stella Maris- Apostolat del Mar de recollida de gorres de llana per als marines que arriben al Port de Tarragona durant els mesos de novembre i desembre. L’entitat treballa per donar suport a aquests mariners que es troben lluny de casa, moltes vegades en condicions precàries.

PortSolidari també enguany s’ha sumat a campanyes que impulsa Càrites Tarragona com ‘Cafè i caliu’, amb la compra d’aliments i productes d’higiene per a persones vulnerables, o la campanya permanent ‘Armari solidari’ de recollida de roba usada. Aquesta darrera campanya és activa tot l’any i ocupa un espai permanent en el vestíbul de l’edifici administratiu del Port de Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.