L’equip de govern de l’Ajuntament de Tortosa ha presentat la seva proposta de pressupostos per al 2022. Els comptes pugen a 75,7 MEUR, un augment de 5,3 MEUR respecte els darrers aprovats a la ciutat l’any 2019.

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha apuntat que no hi ha grans inversions previstes, que es redueix l’endeutament en quasi 3,8 MEUR i que s’incrementa “com mai” la despesa social.

Per tot plegat, ha reclamat als grups de l’oposició que aprovin el pressupost i ha alertat de les conseqüències negatives “per a la ciutadania” que tindria no fer-ho. Es preveu destinar prop d’un milió d’euros en millores a la via pública, incrementar un 25% les ajudes per rehabilitacions d’immobles al centre històric.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.