Coincidint amb el pont de la Puríssima, Tortosa ha tret totes les armes amb l’objectiu que la ciutat es reafirmi com l’epicentre del comerç local per aquestes festes de Nadal. De fet, als carrers de la capital del Baix Ebre ja es respira un ambient plenament nadalenc.

Divendres, el govern municipal va celebrar l’acte oficial d’encesa de llums i de l’arbre que reina al bell mig de la plaça de l’Ajuntament, però també va inaugurar la pista de gel, oberta fins al dia 9 de gener.

Amb la voluntat, a més, de dinamitzar el centre històric, la ciutat acull del 3 al 6 de desembre la Fira de Nadal, un esdeveniment que l’any passat no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia, però que en darreres edicions sempre ha funcionat; la gent s’anima més a baixar al carrer i a comprar productes del territori per tal de ser previsors de cara a les festes.

Hi participen una quarantena d’expositors, i, al llarg dels diferents dies i entorn de la Catedral de Santa Maria, s’han organitzat també actes com són tallers, rues de personatges infantils o espectacles familiars.

Consulteu aquí tots els actes:

Autor: