L’institut de Recerca i tecnologia Agroalimentària (IRTA), acull en les seves instal·lacions de La Ràpita la jornada de portes obertes de l’organització amb motiu del Dia Internacional de l’Aqüicultura. L’objectiu és donar a conèixer les tasques que du a terme l’institut, però també conscienciar sobre les problemàtiques que afecten el Delta com el canvi climàtic.

Durant la jornada els tècnics i investigadors del centre han fet xerrades sobre les problemàtiques presents i futures com són Els desafiaments de l’aqüicultura al segle XXI o el canvi climàtic i seguretat alimentaria dels productes del mar. On han assistit els estudiants de l’institut d’estudis professionals aqüícoles i ambientals de Catalunya que es troba al voltant de l’IRTA.

Finalment, han visitat les instal·lacions que són referents a Catalunya, on han conegut els investigadors i els processos que es realitzen. IRTA compta amb equipaments únics a escala estatal, com els laboratoris o els estancs de peixos on es realitzen les recerques. A més, aquest centre i els seus resultats d’investigació sobre l’aqüicultura i el sector agroalimentari son molt importants a l’àmbit europeu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.