Empat sense gols aquesta tarda a La Devesa encara que han hagut clares ocasions de gol a les dos porteries sobretot a favor dels visitants. L’inici del partit ha estat trepidant amb ocasions repartides a les dos àrees, a partir del minut 20 el joc ha estat més travat amb moltes interrupcions per lesió de jugadors, però als darrers 5 minuts del primer temps el Roquetenc ha disposat de dos claríssimes ocasions de gol als peus de Morales, en la segona d’elles ha estat el pal qui ha evitat el gol.
Només començar la segona part un altre cop Morales ha tingut el gol a tocar quan s’ha quedat sol davant el porter i després de superar-lo amb un xut ras ha vist com un defensor ha aconseguit evitar el gol llençant-se i terra i desviant la pilota a la ratlla. El Roquetenc ho seguia intentant jugant al contraatac, els visitants s’han queixat del criteri desigual de l’àrbitre a l’hora de treure targetes i que ha deixat amb 10 als roquetencs al minut 76 quan Gorka ha vist una rigorosa segona targeta groga que el deixava fora del partit.
Tot i la inferioritat el Roquetenc s’ha defensat amb molt d’ordre i els locals a penes han creat perill al tram final de partit i fins i tot els visitants ja al descompte han desaprofitat una clara ocasió de gol quan Morales no ha pogut batre al porter local en un u contra u.
En resum segueix la bona dinàmica del Roquetenc que suma 8 partits sense conèixer la derrota.
Crònica: M. Campos

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.