Les reivindicacions del 25 de novembre, el dia per l’eliminació de la violència envers les dones, tornen al carrer a les Terres de l’Ebre. L’assemblea Vaga Feminista ha convocat diverses concentracions a Tortosa, Alcanar i La Ràpita.

La Generalitat commemorarà el dia internacional en un acte a les 11:30 a la Delegació del Govern. La lectura del manifest anirà a càrrec de Maria Teresa Lletí, a més d’una actuació de la companyia ‘Las Lorquianas’.

L’Ajuntament de Tortosa farà l’acte commemoratiu a l’Auditori Felip Pedrell amb la participació de l’alumnat de diferents centres educatius de la ciutat, personal tècnic i associacions de dones.

A Deltebre, l’Ajuntament commemorarà el 25-N aquest diumenge a la Plaça de les Dones. L’Aldea llegirà el manifest i farà un minut de silenci.

Al Montsià, la ciutat d’Amposta organitza diverses activitats entre el 25 i el 28 de novembre. Els actes s’iniciaran amb un acte simbòlic a la plaça Joan Martí Miralles, després es farà la lectura del manifest i un minut de silenci.

A Alcanar, se celebrarà l’acte institucional i la inauguració de l’exposició “Trenca el silenci a través de l’art”, al Casal Cívic Trinitari Bel d’Alcanar.

A la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra la Nova convoca l’acte institucional amb la inauguració de l’obra ‘Som el crit de les que ja no tenen veu’. A Flix es llegirà el manifest a la plaça de l’Església, on hi serà la instal·lació reivindicativa ‘Tot això i més és violència masclista’.

El Consell Comarcal de la Terra Alta tancarà els concerts commemoratius del 25-N, el dissabte 27 a la Pobla de Massaluca, Prat de Compte i Vilalba dels Arcs.

 

Autor: