El director territorial d’Acció Climàtica, Alimentació i Medi Natural, Jesús Gómez, ha inaugurat la 28a edició de les Jornades Citrícoles d’Alcanar. En aquesta edició, es ret homenatge al treball i l’esforç constant de totes les dones canareves que han estat treballant de forma invisible al camp i a les empreses citrícoles de la població i que amb el seu treball han contribuït a la millora econòmica, social i cultural, situant al poble d’Alcanar en un referent dins del món dels cítrics.

Per això, des de l’Associació de Dones del Món Rural es vol donar a conèixer la important tasca que s’està realitzant per a donar visibilitat a la seva feina, defensar els seus interessos i necessitats. En aquest sentit, a la seu dels Serveis Agraris d’Alcanar, Jesús Gómez ha inaugurat l’exposició fotogràfica: “El paper de les dones al món rural d’Alcanar”. La jornada també ha comptat amb la presentació de l’Associació de Dones del Món Rural pageses i ramaderes de Catalunya, a càrrec de Begoña Amorós Grau, gerent de Cítrics Terres de l’Ebre.

Les Jornades tractaran temes d’interès pel sector com la millora del funcionament de la cadena alimentària, noves varietats de clementines i les plagues que afecten al cultiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.