La reforma de l’antiga Duana de La Ràpita ja està adjudicada per valor 450.000 €. En aquest emblemàtic edifici es situarà el futur Centre d’Economia blava de les Terres de l’Ebre. Una de les 7 operacions que es recullen al projecte d’especialització i competitivitat territorial del Consell Comarcal del Baix Ebre.

El projecte està finançat en un 50% a través dels fons europeus FEDER i pretén adequar a un mateix espai a les empreses emergents del territori per tal d’impulsar sinergies i impulsar la recerca i la innovació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.