La 189a edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova s’ha dut a terme amb normalitat tot i la pandèmia. Després que el passat 2020 no es pogués celebrar per la situació sanitària, aquesta edició, que s’ha dut a terme des del passat dijous 21 fins al diumenge 24 d’octubre, ha mantingut els mateixos espais de sempre, però amb petites mesures de seguretat per respectar al màxim la normativa sanitària; aquestes eren l’ús de la mascareta dins el recinte firal i, de la mateixa manera, per als professionals tant en interior com exterior. Tot i el relaxament en les mesures, molts dels assistents van optar per dur la mascareta també a l’exterior, ja que els carrers es trobaven a vessar de gent.

Amb tot, l’edició d’enguany ha estat tot un èxit, amb gairebé el 100% d’aforament, i s’ha dut a terme amb molts pocs incidents. Per als firaires i bars i restaurants, que veuen finançada gairebé tota la seva temporada durant la Fira, les sensacions han estat molt positives.

Com a novetat, les conferències i jornades agrícoles i ramaderes s’han dut a terme amb èxit de manera telemàtica. A més, la nit de dissabte van tenir lloc a la plaça de l’Oli els concerts dels grups Doctor Prats i Porto Bello, que van exhaurir entrades amb molta antelació. Diumenge es va dur a terme el concurs d’arrossegament amb cavalls a l’exterior del pavelló ramader. I finalment, pel que fa a la Fira del Vi, es va duplicar l’espai entre els estands i es va imposar un punt d’entrada i un altre de sortida.