Quatre sacerdots operaris màrtirs seran beatificats a la catedral de Tortosa el proper dissabte 30 d’octubre. Serà el primer procés d’aquest tipus que acollirà la catedral de Tortosa i que compta ja amb més de 500 acreditats per assistir a l’acte central de la beatificació. Els sacerdots van ser martiritzats durant la persecució religiosa de segle XX a Espanya, rebran la ordenació per part del cardenal Marcello Semeraro que presidirà la ceremonia.

Durant el cap de setmana de la beatificació, la diòcesis, el bisbat i l’ajuntament de Tortosa han planificat diversos actes culturals, religiosos i lúdics.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.