El director general de Polítiques LGBTI+, Xavier Florensa, acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, i la coordinadora territorial del Departament d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, ha dut a terme una jornada de treball amb professionals i responsables del Servei d’Atenció Integral (SAI) LGBTI+ de les quatre comarques ebrenques i els dos municipis de Tortosa i Amposta, per conèixer de primera mà la Xarxa SAI de les Terres de l’Ebre.

Al mateix temps, també ha visitat les instal·lacions del SAI Baix Ebre, ubicades al Consell Comarcal del Baix Ebre, on ha estat rebut pel president, Xavier Faura, i ha presentat davant els mitjans de comunicació el vídeo ‘La diversitat és riquesa’ amb testimonis ebrencs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.