El Director Serveis Territorials Salut de les Terres de l’Ebre ha actualitzat la situació epidemiològica al territori. Destaquen la baixa pressió sanitària al territori i les excel·lents dades de vacunació a les comarques de les Terres de l’Ebre.

El Doctor Nin ha fet una cridà a la vacunació, ja que més del 50% dels ingressos son de persones no vacunades o sense la pauta completa, mentre que només el 8% de ingressos UCI son de gent en la pauta completada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.