L’Institut Montsià d’Amposta va organitzar durant els mesos de setembre i octubre de 2021 unes sessions de Team Building dedicades a l’alumnat del segon curs dels cicles formatius de grau mitjà i de grau superior que s’imparteixen al centre.

El Team Building de l’Institut Montsià ha consistit en un conjunt d’activitats i tècniques basades en treball assistit per cavalls de la mà del psicòleg Pere Clotet a la finca Temps de Terra i navegació tradicional amb el Club de Rem de Tortosa al riu Ebre, amb la finalitat de millorar les relacions i la cohesió de grup així com la potenciació de capacitats i soft skills.

La iniciativa ha estat rebuda de bon grat i per la comunitat educativa i valorada molt satisfactòriament. Aquestes sessions estan finançades pel Ministerio de Educación y Formación Profesional dins del Plan de Formación Profesional para el Crecimiento Económico y Social y la Empleabilidad.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.