Benicarló, la població del Baix Maestrat, a la Comunitat Valenciana, ha tornat a celebrar les falles 934 dies després. Unes festes fora de la seva data habitual al març que a més han coincidit en la fi de les restriccions al País Valencià, el que ha fet que tornem a veure imatges prepandèmiques amb monuments fallers d’art efímer de fusta i cartró.

Les Falles de Benicarló a més, comptem amb molts integrants ebrencs que vénen inclòs des de la Ribera d’Ebre. I que des de fa anys gaudeixen d’unes festes que senten com a pròpies i que es troben a pocs quilòmetres del nostre territori, fent que valencians i ebrencs s’uneixen al voltant de l’art efímer dels monuments fallers.

Si l’aturada de les falles el març de 2020 marcava el principi de la pandèmia, aquestes falles comencen a marcar el principi de la normalitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.