10 anys després la comissió executiva de la reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre ha celebrat la seva primera reunió, per tal de ficar en comú els objectius i les línies mestres per treballar la marca, i potenciar-la arreu del territori. La trobada ha comptat amb la presència de la secretaria d’acció climàtica, Anna Barnadas, qui ha destacat el gran treball del COPATE en tot aquest temps.

Damunt la taula es troba un objectiu clar, convertir la reserva en el gran projecte del territori, potenciant la marca com un segell de qualitat turística i del sector primari. Tot això en l’empenta que donen els fons NEXT GENERATION de la Unió Europea i que deixaran prop d’un milió d’euros a la Reserva de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.