Aquest matí Les Cases d’Alcanar ha rebut la visita del conseller d’empresa i treball Roger Torrent. El conseller ha presentat uns ajuts als comerços i establiments afectats pels aiguats de principis de mes. Aquests ajuts pretenen ajudar a la recuperació i pal·liar els efectes dels dies de tancament derivats dels danys per la pluja.

A la visita han estat també el director general de Comerç, Jordi Torrades, l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, el director dels serveis territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs. Torrent ha visitat els establiments comercials i del sector de la restauració del municipi d’Alcanar afectats, escoltant de primera mà els testimonis dels comerciants, a més de donar suport al municipi i donar a conèixer els ajuts que es posaran en marxa.

Torrent ha destacat que “som un Govern compromès i al servei de la ciutadania d’aquest país i no volem ni podem deixar sols a la gent i al teixit empresarial d’Alcanar. A més ha assenyalat que “hem volgut ser proactius. No n’hi ha prou amb paraules ni amb la vista, calia generar recursos i projectar-los”. “Aquesta línia d’ajuts extraordinaris i a fons perdut ha de servir per ajudar a recuperar la normalitat al municipi”

Els ajuts tindran una quantia de 3.000€ als establiments que van haver de tancar menys de 7 dies, i d’uns 8.000€ a tots aquells que ho van fer més de 7 dies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.