Torna a Amposta el ‘Video Art Game Experiencie’, més conegut com a VAG. Els dies 1 i 2 d’octubre, la ciutat acollirà la segona edició de l’esdeveniment cultural de referència sobre videojocs a tot el país en ubicacions com La Lira Ampostina o l’antic Col·legis de les Monges.

Després que l’any passat no es pogués celebrar per culpa de la pandèmia, enguany, el certamen es vol trencar tòpics. S’enfocarà en la gamificació, o com aprendre jugant, i sobre com els videojocs poden ser una oportunitat laboral per a estudiosos d’altres matèries com el màrqueting o la música. A més a més, i com a tret més distintiu, es mostraran exemples sobre la manera en què els videojocs poden millorar la salut de les persones o detectar malalties.

Per primera vegada, fora de les grans ciutats, Amposta tindrà l’oportunitat de conèixer una experiència única: videoconferències en realitat augmentada on els ponents no es trobaran físicament a la sala de conferències.

Impartiran xerrades personatges tan destacats com el creador i professor Carles Bonet, la investigadora Daniela Tost, o la comunicadora Mariola Dinarès.

Autor: