L’Escola de Música Manel Martines i Solà ha començat el curs acadèmic amb canvis. Els mesos d’estiu han servit per a poder fer una intervenció a la sala polivalent i substituir els antics tancaments metàl·lics per uns més eficients energèticament. En els darrers mesos s’havien detectat filtracions en les finestres que van obligar a canviar els elements existents per tal de protegir les parets i el material de l’interior.

L’obra ha servit també per a millorar acústicament la sala que amb la següent instal·lació de panells acústics oferirà un millor servei a l’Escola i la Banda de Música Manel Martines i Solà.

La regidora de govern Susanna Gómez argumenta que este tipus d’obres són poc vistoses perquè en passar pel carrer quasi ni s’aprecia cap canvi, però era una actuació molt necessària tant per al manteniment de l’edifici com per a millorar la qualitat del servei que ofereix la sala”.

L’aposta de l’EMD de Jesús pels estudis musicals al poble és una constatació any rere any i enguany el curs ha començat amb una setantena d’alumnes que cursen estudis de llenguatge musical, cant coral, instruments diversos, cant modern o altres especialitats.

La Banda Manel Martines i Solà, que ha pogut reprendre ja la seua activitat d’assajos i actuacions, compta amb una vintena de membres i per encetar el curs actuaran en el marc de la festa patronal per oferir una ‘Nit de Pel·lícules’ amb espectacle de música, so i llum. L’actuació tindrà lloc el pròxim 2 d’octubre, a les 23 hores, a la nova plaça del pavelló.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.