Satisfacció absoluta per part dels organitzadors de la primera edició d’Associacions a la Fresca a Amposta, l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre en col·laboració amb l’Ajuntament d’Amposta. Al llarg de dissabte passat un tram de l’Avinguda de la Ràpita de la població es va tallar al trànsit i es va omplir amb més d’una vintena de propostes d’associacions i entitats del poble, amb diversitats d’activitats per als més menuts, per tal de donar forma a Associacions a la fresca. En finalitzar el dia, tot eren bones vibracions.

El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’ajuntament ampostí, Pep Simó, manifestava que “amb esta activitat es volia reivindicar poder ocupar un espai que normalment no és ocupat per les persones sinó pels cotxes, i la valoració que en fem és molt positiva. Hi han participat moltes associacions i hi ha hagut una afluència de públic important. La resposta de la ciutadania ha sigut positiva. Tots teníem ganes de gaudir, després d’esta pandèmia, de sortir al carrer i retrobar-nos». El regidor ha deixat la porta oberta a una segona edició.

En la mateixa línia es va manifestar la representant de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, Judit Jornet, “estem molt satisfetes de l’assistència i de la participació que hem tingut en els activitats. En general, durant tot el dia i en tot el tram de l’avinguda de la Ràpita hi ha hagut molta gent, xalant, gaudint i compartint, que és una cosa que teníem moltes ganes de fer”.

Els organitzadors han pogut copsar la bona acollida d’esta nova iniciativa, gràcies també a les diferents manifestacions que els hi han fet arribar els ciutadans Segons Judit, “ens han donat les gràcies, per organitzar coses i fer sortir les persones de casa”. Judit ha volgut agrair la feina feta per part de les associacions i entitats “són les que han fet possibles este dia amb les seues propostes. Al final ha sigut un dia de tothom. Si no hagués sigut per tot el que s’ha proposat i s’ha fet al llarg del dia al carrer no haguérem fet possible Associacions a la fresca».

L’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre ha apostat per esta nova iniciativa reivindicativa, festiva i participativa per a posar el seu granet d’arena en la lluita per aconseguir un model de ciutat centrat més en les persones i més sostenible mediambientalment. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.