La Guàrdia Civil investiga un veí de l’Ampolla com a presumpte autor de diversos delictes de maltractament animal.

Els fets van ocórrer a principis del mes d’agost, quan els agents van localitzar una finca al terme municipal de l’Ampolla,  on es trobaven set gossos de caça  lligats amb cadenes, alimentació i aigua insuficient i mancant elements de protecció davant inclemències meteorològiques, tampoc figuraven registrats en cap base, el seu estat era amb molts paràsits i alguns amb ferides en el cos.

Un cop localitzat el propietari, se li va oferir la possibilitat de cessió dels mateixos a alguna protectora per a procurar-los acolliment o adopció, i davant la desposta negativa de l’investigat, els agents van realitzar una vigilància exhaustiva de la situació dels animals.

Davant la inacció del propietari dels animals, la Guàrdia civil va procedir a la presa de declaració amb qualitat d’investigat per un presumpte delicte de maltractament animal, i quedant els gossos en les instal·lacions de l’entitat col·laboradora SERPROANIMAL a la disposició de l’autoritat judicial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.